23 Aralık 2012 Pazar

aralık

aralık en sevdiğim ay.
hobbit i izledim. 3d hiç bana göre değil be ya. her şeyi çift gördüm nefret ettim.
28 yaşındayım artık.
doğum günü olayım tayfa balık' da geçti. pek sevdim. çok fazla arkadaşım gelmişti. herkesle yeteri kadar konuşamadım bile. bir sürü çiçek almışlar bana.
ben rakıyı sevmem ama o gece 1 kadeh içebildim. belki de ben rakıyı artık seviyorumdur ne de olsa en son rakı sofrasına 2008 ağustosunda oturmuştum.
yılbaşı hediyeleri aldım. küçük küçük bir sürü  ıvır zıvır. pek hoşlaştım.
sevgilimi çok seviyorum. herşeyden çok.
okulda değişiklikler oluyor. bakalım sonu nereye gidecek. benim gibi değişiklikleri pek sevmeyen birisi için hiç hoş değil...
yılbaşında istanbul da olacağım. monet yi kaçırmadım yani:)
keçeden pasaport koymalık zımbırtılar yapıyorum hediye olarak. yılbaşında herkes usa' ya gidiyor. 
bu akşam çok güzel bir film izledim: 


esenlikler:)

2 yorum:

  1. 3d yi bende konforlu olmayışından ve de o fena gözlüğün renkleri yoketmesinden hiç mi hiç sevemedim.Hobbit'i dört gözle bekliyordum,o iyi geldi ama:) Bu arada nice senelere,yeni yaşınızla birlikte her şey daha renkli ve mutlu olsun dilerim.Bende aralıkta doğmuşum 8inde. Doğumgünümü kutlamayalı yıllar oldu,o günü genelde içimde canlandırıyorum ben,kocam da sağolsun asla hatırlamaz,bir gün kendim için bir şeyler planlamalıyım sanırım :) sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. mutlu yıllar size de:) iyi ki doğmuşsunuz. ben bazen sevgilime bugün doğumgünümmüş gibi kutlayalım diyorum:) herhangi bir günü öyle pastalı falan kutlamak da eğlenceli oluyor:) sizinle konuşuyormuşum gibi hissettim uzun zamandan sonra. çok hoşuma gitti. sevgilerimle:)

    YanıtlaSil